Velkommen til Levring Efterskole

PERFORMER du i dit liv?Luftfoto af Levring Efterskole - Efteråret 2008

Levring Efterskole er for dig, der gerne vil mere. For dig, som gerne vil noget med dit liv. For dig der vil være dygtig – både inden for dit linjefag og i den boglige undervisning.
Du bliver medlem af et fællesskab sammen med 174 andre unge. Hos os kan du udvikle dig i fantastiske rammer. Rammer til dig, som vil performe i din hverdag.

Vi tilbyder dig et valg mellem 5 forskellige linjer, 9. eller 10. klasse – og så selvfølgelig den fælles gymnastik sammen med alle dine kammerater.

Vi har 5 idrætslinjer til dig, som slet ikke kan få bevægelse nok – hvor bevægelse er centralt i din hverdag. Her kan du få Adventure Sport, Fodbold, Fitness, Spring eller dans. Idrætslinjerne kendetegnes ved at udfordre dig til personlig dygtiggørelse og teamspirit.

Vi har også performance meget i fokus. Du skal lære at komme ud over scenekanten og vise hvor fedt det er at performe – både for dig selv – men også for et publikum. Så du er i centrum - sammen med dine kammerater.

Men se mere på den enkelte linjes side – ER VI NOGET FOR DIG? Kom forbi, se skolen og bliv elev.

Vi har været efterskole siden 1923
Når du starter hos os, kommer du i trygge hænder. Vi har været efterskole siden 1923 – så vi ved, hvad det drejer sig om. Men bare rolig – vi har lavet skolen om, så du får nye, fede faciliteter.

Men skolen er faktisk lidt ældre endnu. Den startede i 1897 som højskole. Senere blev den til et børnehjem – og så endelig til efterskole i 1923. I 1956 brændte skolen. Alt – undtagen gymnastiksalen gik op i luer. Derfor er vores ældste bygninger også fra 1956. De er dog renoveret mange gange siden – og vores store fede hal er fra 2008.
Her bor vi - bor du her næste år?
Du kommer til at bo i hjertet af Midtjylland! Vi bor i udkanten af den lille landsby Levring. Den ligger 3 km fra Kjellerup - midt mellem Viborg og Silkeborg. Bussen kører lige til skolen. Den kommer fra Rødkærsbro eller Kjellerup. Herfra er der gode bus- eller togforbindelser mod Viborg, Herning, Århus og Randers.

Vis stort kort
Levring Efterskole starterde som efterskole i 1923. Værdigrundlaget er dog relativt nyt - det er nemlig vedtaget i april 2006
Husk at i toppen af hjemmesiden kan bruge de små ikoner ude til høje. Her kan du navigere til galleriet, gå til vores sitemap, udskrive siden eller sende et tip til en ven.

Levring Efterskole    |    Bygaden 65, Levring    |    8620 Kjellerup    |    Telefon 86 88 18 33    |     E-mail le@levring-efterskole.dk